Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Bob Odenkirk og David Cross laver komedie til Netflix

Bob Odenkirk og David Cross laver komedie til Netflix

03/04/2015 | Flixfilm

Bob Odenkirk and David Cross in Mr. Show With Bob and David.De to skuespillere Bob Odenkirk (Better Call Saul) og David Cross (Arrested Development) vil lave en helt ny komedieserie til Netflix. Det annoncere streamingtjenesten i en pressemeddelelse. Serien bliver på fire afsnit af en halv times varighed, samt et timelangt afsnit der går bag om kameraet.

Serien, der øjensynligt kommer til at hedde With Bob and David, vil byde 4 gange 30 minutters komik med skøre figurer og parykker.

Bob Odenkirk og David Cross har skrevet og medvirker i serien, mens de ligeledes vil agere som producere i samarbejde med Marc Provissiero, Naomi Odenkirk,Tim Sarkes, Dave Kneebone Tim Heidecker og Eric Wareheim.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: '1899' – sæson 1

De to har tidligere arbejdet sammen på showet Mr. Show With Bob and David, som kørte på amerikansk tv i 1990’erne. Det nye show skulle eftersigende være en opdateret version af det gamle show.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er endnu ikke afsløret hvornår With Bob and David får premiere på Netflix Danmark.2 kommentarer til Bob Odenkirk og David Cross laver komedie til Netflix

  1. Sander140 - kl. 03:00, 04-04-2015:

    Det er vel ikke særligt til Netflix “Danmark” at de vil lave serien?

  2. Flixfilm - kl. 17:41, 04-04-2015:

    Hej Sander140,

    Nej, du har ret. Det er naturligvis til alle Netflix-lande. Vi fikser den lille bommert.

Skriv kommentar