Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed

Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed

25/08/2021 | Flixfilm

Se Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary
Instruktion: Joshua Rofé
Skuespillere: Bob Ross, Steve Ross, Vicky Ross
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Som verdens mest kendte kunstlærer har Bob Ross spredt glæde blandt millioner af mennesker. Men kampen om hans forretningsimperie kaster skygger over hans glade træer.

Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar