Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bob Wilson’s The Life and Death of Marina Abramović

Bob Wilson’s The Life and Death of Marina Abramović

12/05/2021 | Flixfilm

Bob Wilson’s The Life and Death of Marina Abramović på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne dokumentar følges samarbejdet mellem instruktøren Robert Wilson og performancekunstneren Marina Abramović om at skabe en forestilling.

Bob Wilson’s The Life and Death of Marina Abramović havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bob Wilson’s The Life and Death of Marina Abramović på YouTube.Se Bob Wilson’s The Life and Death of Marina Abramović på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bob Wilson’s The Life and Death of Marina Abramović ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bob Wilson’s The Life and Death of Marina Abramović stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bob Wilson’s The Life and Death of Marina Abramović, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bob Wilson’s The Life and Death of Marina Abramović er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar