Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bobby Kennedy for President

Bobby Kennedy for President

28/04/2018 | Flixfilm

Se Bobby Kennedy for President på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Biography, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Peter Edelman, Paul Schrade, William Arnone, Harry Belafonte
Spilletid: 245 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Historiske filmoptagelser og toneangivende stemmer fra dengang undersøger 1960'ernes såkaldte "Bobby-fænomen", og arven efter en mand, der var med til at redefinere USA.

Bobby Kennedy for President (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Bobby Kennedy for President på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bobby Kennedy for President (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bobby Kennedy for President (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bobby Kennedy for President, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bobby Kennedy for President er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar