Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bobby Kennedy for President

Bobby Kennedy for President

28/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Bobby Kennedy for President på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Biography, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Harry Belafonte, Peter Edelman, Paul Schrade, William Vanden Heuvel
Spilletid: 245 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 8.2

Resumé: Historiske filmoptagelser og toneangivende stemmer fra dengang undersøger 1960'ernes såkaldte "Bobby-fænomen", og arven efter en mand, der var med til at redefinere USA.


Se Bobby Kennedy for President på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bobby Kennedy for President (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bobby Kennedy for President (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bobby Kennedy for President herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bobby Kennedy for President er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bobby Kennedy for President (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar