Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bobby Robson: More Than a Manager

Bobby Robson: More Than a Manager

01/12/2018 | Flixfilm

Se Bobby Robson: More Than a Manager på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Gabriel Clarke, Torquil Jones
Skuespillere: José Mourinho, Gary Lineker, Paul Gascoigne, Pep Guardiola
Spilletid: 104 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Få et indblik i den legendariske fodboldtræner Bobby Robsons liv og gerning, og se, hvordan hans store blik for spillet kun blev matchet af hans kærlighed til sine hold.

Bobby Robson: More Than a Manager havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Bobby Robson: More Than a Manager på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bobby Robson: More Than a Manager ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bobby Robson: More Than a Manager stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bobby Robson: More Than a Manager, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bobby Robson: More Than a Manager er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar