Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bobby Robson: More Than a Manager

Bobby Robson: More Than a Manager

01/12/2018 | Ingen kommentarer

Se Bobby Robson: More Than a Manager på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Gabriel Clarke, Torquil Jones
Skuespillere: Gary Lineker, José Mourinho, Ronaldo, Pep Guardiola
Spilletid: 104 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Resumé: Få et indblik i den legendariske fodboldtræner Bobby Robsons liv og gerning, og se, hvordan hans store blik for spillet kun blev matchet af hans kærlighed til sine hold.


Se Bobby Robson: More Than a Manager på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bobby Robson: More Than a Manager havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bobby Robson: More Than a Manager ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bobby Robson: More Than a Manager herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bobby Robson: More Than a Manager er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bobby Robson: More Than a Manager stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar