Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bobby Robson: More Than a Manager

Bobby Robson: More Than a Manager

01/12/2018 | Ingen kommentarer

Se Bobby Robson: More Than a Manager på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Gabriel Clarke, Torquil Jones
Skuespillere: José Mourinho, Alan Shearer, Gary Lineker, Pep Guardiola
Spilletid: 104 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Resumé: Få et indblik i den legendariske fodboldtræner Bobby Robsons liv og gerning, og se, hvordan hans store blik for spillet kun blev matchet af hans kærlighed til sine hold.


Se Bobby Robson: More Than a Manager på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bobby Robson: More Than a Manager havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bobby Robson: More Than a Manager ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bobby Robson: More Than a Manager herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bobby Robson: More Than a Manager er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bobby Robson: More Than a Manager stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore