Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bob’s Broken Sleigh

Bob’s Broken Sleigh

06/12/2016 | Flixfilm

Se Bob’s Broken Sleigh på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktør: Chuhan Wang
Skuespillere: Ben Berger, Beccy Quinn, Rafael Torres, Caitlin Patricia Weiler
Spilletid: 2 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En overambitiøs nisse forbedrer julemandens slæde, men da han styrter ned langt hjemmefra, hjælper tre underlige væsener ham, så han kan komme tilbage til Nordpolen.


Se Bob’s Broken Sleigh på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBob’s Broken Sleigh havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bob’s Broken Sleigh ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bob’s Broken Sleigh herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bob’s Broken Sleigh er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bob’s Broken Sleigh stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar