Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Boca Juniors Confidential

Boca Juniors Confidential

14/09/2018 | Ingen kommentarer

Se Boca Juniors Confidential på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Juan Pablo Varsky, Guillermo Barros Schelotto, Boca Juniors, Lisandro Magallán
Spilletid: 45 min
Land: Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: Spillere, fans og hjælpere i topklubben Boca Juniors giver et eksklusivt indblik bag kulisserne i Argentinas legendariske fodboldklub.


Se Boca Juniors Confidential på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Boca Juniors Confidential (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Boca Juniors Confidential (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Boca Juniors Confidential herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Boca Juniors Confidential er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Boca Juniors Confidential (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar