Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Boca

01/04/2017 | Flixfilm

Boca på Netflix

Produktionsår: 1994
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Walter Avancini, Zalman King
Skuespillere: Rae Dawn Chong, Martin Kemp, Tarcísio Meira
Spilletid: 91 min
Land: Brazil, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Denne dokumentar giver fodboldfans et fantastisk indblik i La Bombonera, det argentinske stadium som er hjemmebane for Boca Juniors-sportsklubben.Se Boca på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Boca havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Boca på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Boca ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Boca stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Boca, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Boca er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar