Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Boca

01/04/2017 | Flixfilm

Se Boca på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktør: Flavio Frederico
Skuespillere: Daniel de Oliveira, Hermila Guedes, Jefferson Brasil, Milhem Cortaz
Spilletid: 100 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Denne dokumentar giver fodboldfans et fantastisk indblik i La Bombonera, det argentinske stadium som er hjemmebane for Boca Juniors-sportsklubben.


Se Boca på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBoca havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Boca ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Boca herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Boca er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Boca stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar