Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Body Cam

22/10/2021 | Flixfilm

Body Cam på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Action, Adventure, Crime
Instruktion: Malik Vitthal
Skuespillere: Mary J. Blige, Nat Wolff, David Zayas
Spilletid: 96 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Efter sin kollegas grusomme død opdager en politibetjent, som efterforsker sagen, at der er noget overnaturligt, som går efter betjentene i hendes enhed.

Body Cam havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Body Cam på YouTube.Se Body Cam på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Body Cam ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Body Cam stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Body Cam, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Body Cam er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar