Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Body of Lies

Body of Lies

16/07/2018 | Flixfilm

Se Body of Lies på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktør: Ridley Scott
Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Russell Crowe, Mark Strong, Golshifteh Farahani
Spilletid: 128 min
Land: USA, UK
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En idealistisk CIA-agent slår sig sammen med en garvet veteran og chefen for det jordanske sikkerhedspoliti for at infiltrere et lyssky terrornetværk.

Body of Lies havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Body of Lies på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Body of Lies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Body of Lies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Body of Lies, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Body of Lies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar