Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bodyguard

Bodyguard

24/10/2018 | Flixfilm

Bodyguard på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Richard Madden, Sophie Rundle, Vincent Franklin
Spilletid: 60 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: En krigsveteran, der har hjulpet med at afværge et terroristangreb bliver sat til at beskytte en politiker, som var stor fortaler for netop den konflikt, han kæmpede i.

Bodyguard (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bodyguard på YouTube.Se Bodyguard på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Bodyguard (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bodyguard (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bodyguard, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bodyguard er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar