Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bodyguard

Bodyguard

24/10/2018 | Flixfilm

Se Bodyguard på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Richard Madden, Sophie Rundle, Vincent Franklin, Ash Tandon
Spilletid: 60 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: En krigsveteran, der har hjulpet med at afværge et terroristangreb bliver sat til at beskytte en politiker, som var stor fortaler for netop den konflikt, han kæmpede i.Se Bodyguard på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bodyguard (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bodyguard (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Bodyguard:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bodyguard er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bodyguard (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar