Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bodyguards: Secret Lives from the Watchtower

02/05/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Jaren Hayman
Skuespillere: Mikey Arana, Justin Bieber, Shamir Bolivar, Scooter Braun
Spilletid: 90 min
Land: Canada, South Africa, USA, UK
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.1

Resumé: Denne dokumentar udforsker en verden af personlige bodyguards, der passer på berømtheder og politikere, og har skuespilleren Kim Coates som fortæller.


Se Bodyguards: Secret Lives from the Watchtower på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bodyguards: Secret Lives from the Watchtower havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bodyguards: Secret Lives from the Watchtower ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bodyguards: Secret Lives from the Watchtower herunder:Fra premieredatoen (2. maj, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Bodyguards: Secret Lives from the Watchtower er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Bodyguards: Secret Lives from the Watchtower stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar