Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bodyguards: Secret Lives from the Watchtower

Bodyguards: Secret Lives from the Watchtower

02/05/2017 | Ingen kommentarer

Se Bodyguards: Secret Lives from the Watchtower på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Jaren Hayman
Skuespillere: Mikey Arana, Justin Bieber, Shamir Bolivar, Scooter Braun
Spilletid: 90 min
Land: Canada, South Africa, USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: Denne dokumentar udforsker en verden af personlige bodyguards, der passer på berømtheder og politikere, og har skuespilleren Kim Coates som fortæller.


Se Bodyguards: Secret Lives from the Watchtower på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bodyguards: Secret Lives from the Watchtower havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bodyguards: Secret Lives from the Watchtower ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bodyguards: Secret Lives from the Watchtower herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bodyguards: Secret Lives from the Watchtower er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bodyguards: Secret Lives from the Watchtower stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar