Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bodyguards: Secret Lives from the Watchtower

Bodyguards: Secret Lives from the Watchtower

02/05/2017 | Flixfilm

Se Bodyguards: Secret Lives from the Watchtower på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Jaren Hayman
Skuespillere: Mikey Arana, Justin Bieber, Shamir Bolivar, Scooter Braun
Spilletid: 90 min
Land: Canada, South Africa, USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Denne dokumentar udforsker en verden af personlige bodyguards, der passer på berømtheder og politikere, og har skuespilleren Kim Coates som fortæller.


Se Bodyguards: Secret Lives from the Watchtower på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBodyguards: Secret Lives from the Watchtower havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bodyguards: Secret Lives from the Watchtower ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bodyguards: Secret Lives from the Watchtower herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bodyguards: Secret Lives from the Watchtower er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bodyguards: Secret Lives from the Watchtower stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar