Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bølle Bob & Smukke Sally

Bølle Bob & Smukke Sally

01/12/2020 | Flixfilm

Se Bølle Bob & Smukke Sally på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Bølle Bob er Solbys slambert, men Lise Mette bliver sur, da han spolerer åbningen af hendes fars hotel. For at gøre det godt igen prøver han at reklamere for hotellet.

Bølle Bob & Smukke Sally havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Bølle Bob & Smukke Sally på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bølle Bob & Smukke Sally ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bølle Bob & Smukke Sally stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bølle Bob & Smukke Sally, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bølle Bob & Smukke Sally er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar