Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody

03/09/2022 | Flixfilm

Bohemian Rhapsody på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Biography, Drama, Music
Instruktion: Bryan Singer
Skuespillere: Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee
Spilletid: 134 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, British Sign
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Denne biografiske film følger Freddie Mercurys forvandling fra genert outsider til ikonisk forsanger i Queen og bandets oplevelser med berømmelse og personlige problemer.

Bohemian Rhapsody havde premiere på Netflix Danmark den 3. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bohemian Rhapsody på YouTube.Se Bohemian Rhapsody på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Bohemian Rhapsody ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bohemian Rhapsody stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bohemian Rhapsody, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bohemian Rhapsody er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar