Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Boi

26/07/2019 | Flixfilm

Boi på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Mystery, Thriller
Instruktion: Jorge M. Fontana
Skuespillere: Bernat Quintana, Lisa, Fina Rius
Spilletid: 110 min
Land: Spain
Sprog: French, Spanish, English
IMDb-karakter: 5.0

Handling: En ung chauffør, som står ved en skillevej i livet, kører et par kunder rundt i Barcelona og bliver inddraget i deres mystiske mission.Se Boi på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Boi havde premiere på Netflix Danmark den 26. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Boi på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Boi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Boi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Boi, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Boi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar