Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » BoJack Horseman Christmas Special

BoJack Horseman Christmas Special

19/12/2014 | Flixfilm

BoJack Horseman Christmas Special på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: BoJack gider ikke at have noget med julen at gøre, men så dukker Todd op med en stor sukkerstang og en gammel episode af "Horsin' Around".

BoJack Horseman Christmas Special havde premiere på Netflix Danmark den 19. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til BoJack Horseman Christmas Special på YouTube.Se BoJack Horseman Christmas Special på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om BoJack Horseman Christmas Special ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at BoJack Horseman Christmas Special stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame BoJack Horseman Christmas Special, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til BoJack Horseman Christmas Special er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar