Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » BoJack Horseman Christmas Special

BoJack Horseman Christmas Special

19/12/2014 | Ingen kommentarer

Se BoJack Horseman Christmas Special på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: BoJack gider ikke at have noget med julen at gøre, men så dukker Todd op med en stor sukkerstang og en gammel episode af "Horsin' Around".


Se BoJack Horseman Christmas Special på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


BoJack Horseman Christmas Special havde premiere på Netflix Danmark den 19. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om BoJack Horseman Christmas Special ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til BoJack Horseman Christmas Special herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til BoJack Horseman Christmas Special er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at BoJack Horseman Christmas Special stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar