Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » BoJack Horseman sæson 3 trailer

BoJack Horseman sæson 3 trailer

08/07/2016 | Flixfilm

bojack horseman sæson 3 netflix danmarkSenere på måneden – nærmere bestemt 22. juli – har tredje sæson af den animerede komedieserie BoJack Horseman premiere på Netflix. Streamingtjenesten har i anledningen af den snarlige premiere derfor udsendt første trailer for sæson 3, der byder på et vendepunkt for den fordrukne hest. Se traileren nedenfor.

Hvor BoJack Horseman i første sæson var en alkoholiseret, legendariske 90’er stjerne, som ikke havde meget at leve for, fik han i sæson 2 en drømmerolle i filmen Secretariat. I sæson 3 er det hele kommet til et vendepunkt hvor BoJack nu er blevet en stor filmstjerne – endda med en Oscar-nominering. Successen kommer dog ikke uden problemer og BoJack kæmper derfor med en depression og et stort indtag af syntetiske og tvivlsomme stoffer.

Som sædvanlig er Will Arnett i hovedrollen som hesten BoJack, mens Aaron Paul, Amy Sedaris og Paul F. Tompkins også medvirke i denne melodramatiske komedieserie, som forskellige og mærkværdige dyr.

LÆS OGSÅ   Netflix lukker 'Pacific Rim'-serie efter sæson 2

BoJack Horseman er blevet et lille hit for Netflix, som har modtaget store roser for seriens lidt atypiske stemning. Mange var dog skuffet ved premieren af første sæson, da serien var blevet omtalt som en pangdang til The Simpsons og Family Guy med samme form for humor, men med tiden har serien fundet sit eget unikke publikum. Afhængig hvorledes sæson 3 slutter, kan vi derfor nok også forvente at der kommer yderligere en sæson af BoJack Horseman, men dette er endnu ikke blevet bekræftet.

Artiklen fortsætter under annoncen

BoJack Horseman sæson 3 har premiere på Netflix Danmark d. 22. juli.




Skriv kommentar