Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » BoJack Horseman

BoJack Horseman

31/01/2020 | Flixfilm

BoJack Horseman på Netflix

Produktionsår: 2014–2020
Genre: Animation, Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Will Arnett, Amy Sedaris, Alison Brie
Spilletid: 25 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.8

Handling: Mød den mest elskede sitcom-hest fra 90'erne – tyve år senere. Han er en gnavpot med et hjerte af... ikke helt af guld, men noget som ligner guld. Kobber?Se BoJack Horseman på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

BoJack Horseman (Sæson 6) havde premiere på Netflix Danmark den 31. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til BoJack Horseman på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om BoJack Horseman (Sæson 6) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at BoJack Horseman (Sæson 6) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame BoJack Horseman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til BoJack Horseman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar