Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » BoJack Horseman

BoJack Horseman

25/10/2019 | Ingen kommentarer

Se BoJack Horseman på Netflix

Indspilningsår: 2014–2020
Genre: Animation, Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Will Arnett, Amy Sedaris, Alison Brie, Aaron Paul
Spilletid: 25 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.6

Resumé: Mød den mest elskede sitcom-hest fra 90'erne – tyve år senere. Han er en gnavpot med et hjerte af... ikke helt af guld, men noget som ligner guld. Kobber?


Se BoJack Horseman på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


BoJack Horseman (Sæson 6) havde premiere på Netflix Danmark den 25. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om BoJack Horseman (Sæson 6) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til BoJack Horseman herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til BoJack Horseman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at BoJack Horseman (Sæson 6) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar