Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bølle Bob – Alle tiders helt

Bølle Bob – Alle tiders helt

05/12/2015 | Flixfilm

Bølle Bob – Alle tiders helt på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Ballademageren Bølle Bob går sammen med en gammel rockstjerne for at redde sin skole, efter borgmesteren har truet med at bygge en fabrik på grunden i stedet.

Bølle Bob – Alle tiders helt havde premiere på Netflix Danmark den 5. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bølle Bob – Alle tiders helt på YouTube.Se Bølle Bob – Alle tiders helt på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bølle Bob – Alle tiders helt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bølle Bob – Alle tiders helt stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bølle Bob – Alle tiders helt, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bølle Bob – Alle tiders helt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar