Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bølle Bob – Alle tiders helt

Bølle Bob – Alle tiders helt

05/12/2015 | Flixfilm

Se Bølle Bob – Alle tiders helt på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Ballademageren Bølle Bob går sammen med en gammel rockstjerne for at redde sin skole, efter borgmesteren har truet med at bygge en fabrik på grunden i stedet.


Se Bølle Bob – Alle tiders helt på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBølle Bob – Alle tiders helt havde premiere på Netflix Danmark den 5. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bølle Bob – Alle tiders helt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bølle Bob – Alle tiders helt herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bølle Bob – Alle tiders helt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bølle Bob – Alle tiders helt stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar