Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Bollywood indtager Netflix

Bollywood indtager Netflix

16/12/2016 | Flixfilm

Den amerikanske streamingtjeneste Netflix har indgået et samarbejde med den indiske filmstjerne Shah Rukh Khan, således at flere af hans tidligere film, samt alle nye de næste tre år vil blive tilgængelige på internettjenesten.

Det skriver Netflix i en pressemeddelese.

Aftalen, som tilnærmelsesvis kan sammenlignes med samarbejdet mellem Netflix og den populære komiker Adam Sandler, er resultatet af Netflix’ globale tilstedeværelse hvor streamingtjenesten gerne vil tilbyde de samme film og serier over hele verden.

I Danmark vil vi dermed også komme til at se de mange film fra Shah Rukh Khan, som i medierne refereres som værende; “Baadshah of Bollywood”, “King of Bollywood” eller “King Khan,” grundet hans stjernestatus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den første film, som får premiere på Netflix er Dear Zindagi, som er et coming-of-age drama, mens tidligere værker som Happy New Year, Dilwale og Om Shanti Om vil blive tilgængelige senere.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 9 – 2022)

– “Shah Rukh Khan er den mest eftertragtede skuespiller i den indiske filmindustri, og han har spillet en stor rolle i at bringe indiske film ud i den store verden” udtaler Chief Content Officer hos Netflix, Ted Sarandos. “Hans kælenavn “King Khan” henviser til hans status som kulturelt ikon og til den utrolige popularitet hans film har over hele verden.”

Netflix har udgivet en video, som viser lidt af hvad Shah Rukh Khan har at byde på. Se den nedenfor;
1 kommentar til Bollywood indtager Netflix

  1. Thomas - kl. 22:44, 08-03-2018:

    Alle de indiske film er det værste lort. Objektivt set

Skriv kommentar