Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bomb Scared

Bomb Scared

12/10/2017 | Flixfilm

Bomb Scared på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktion: Borja Cobeaga
Skuespillere: Javier Cámara, Julián López, Miren Ibarguren
Spilletid: 89 min
Land: Spain
Sprog: Spanish, Basque
IMDb-karakter: 5.7

Handling: I denne dystre komedie afventer en dysfunktionel gruppe af baskiske terrorist-wannabees på ordre om en ny mission, mens Spanien har kurs mod VM-titlen i fodbold.

Bomb Scared (Med ETA som nabo) havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bomb Scared på YouTube.Se Bomb Scared på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Bomb Scared (Med ETA som nabo) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bomb Scared stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bomb Scared, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bomb Scared (Med ETA som nabo) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar