Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bomb Scared

Bomb Scared

12/10/2017 | Flixfilm

Se Bomb Scared på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Borja Cobeaga
Skuespillere: Javier Cámara, Julián López, Miren Ibarguren, Gorka Otxoa
Spilletid: 89 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: I denne dystre komedie afventer en dysfunktionel gruppe af baskiske terrorist-wannabees på ordre om en ny mission, mens Spanien har kurs mod VM-titlen i fodbold.


Se Bomb Scared på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBomb Scared (Med ETA som nabo) havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bomb Scared (Med ETA som nabo) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bomb Scared herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bomb Scared (Med ETA som nabo) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bomb Scared stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar