Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bombay Beach

Bombay Beach

29/04/2014 | Flixfilm

Se Bombay Beach på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary, Drama, Musical
Instruktør: Alma Har'el
Skuespillere: N/A
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Denne følelsesladede dokumentar udspiller sig i en spøgelsesbys solbeskinnede landskab og maler et stemningsfuldt billede af dem, der lever i et kulturelt mørke.


Se Bombay Beach på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBombay Beach havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bombay Beach ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bombay Beach herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bombay Beach er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bombay Beach stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar