Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bombay Begums

Bombay Begums

08/03/2021 | Flixfilm

Bombay Begums på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Pooja Bhatt, Shahana Goswami, Amruta Subhash
Spilletid: 1 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Fra bestyrelseslokaler til samfundets udkant. Fem ambitiøse kvinder fra forskellige samfundslag navigerer i drømme, længsler og skuffelser i det moderne Mumbai.Se Bombay Begums på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Bombay Begums (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bombay Begums på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Bombay Begums (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bombay Begums (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bombay Begums, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bombay Begums er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar