Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bombay Dreams

Bombay Dreams

15/12/2018 | Flixfilm

Bombay Dreams på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Lena Koppel
Skuespillere: Gayathri Mudigonda, Nadine Kirschon, Sissela Kyle
Spilletid: 91 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish, English
IMDb-karakter: 4.9

Handling: En teenager, der blev adopteret og bragt til Sverige som barn, er nysgerrig efter at finde sine rødder og rejser hjemmefra for at møde sin biologiske mor i Indien.

Bombay Dreams havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bombay Dreams på YouTube.Se Bombay Dreams på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Bombay Dreams ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bombay Dreams stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bombay Dreams, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bombay Dreams er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar