Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bombay Talkies

Bombay Talkies

05/06/2017 | Flixfilm

Se Bombay Talkies på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama
Instruktør: Zoya Akhtar, Dibakar Banerjee, Karan Johar, Anurag Kashyap
Skuespillere: Rani Mukerji, Randeep Hooda, Saqib Saleem, Nawazuddin Siddiqui
Spilletid: 127 min
Land: India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Fire fortællinger fra fire af Indiens bedste filmskabere viser de menneskelige følelsers spændvidde og følger bl.a. en skuespillers kamp efter sin fars død.


Se Bombay Talkies på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bombay Talkies havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bombay Talkies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Bombay Talkies:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bombay Talkies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bombay Talkies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar