Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bombshell

Bombshell

19/11/2021 | Flixfilm

Bombshell på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Biography, Drama
Instruktion: Jay Roach
Skuespillere: Charlize Theron, Nicole Kidman, Margot Robbie
Spilletid: 109 min
Land: Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Tre kvinder risikerer deres job hos en stor amerikansk nyhedskanal i forsøget på at afsløre det betændte arbejdsmiljø, som deres magtfulde chef skaber.

Bombshell havde premiere på Netflix Danmark den 19. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bombshell på YouTube.Se Bombshell på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Bombshell ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bombshell stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bombshell, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bombshell er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar