Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bon Bini Holland

Bon Bini Holland

01/09/2016 | Flixfilm

Se Bon Bini Holland på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktør: Jelle de Jonge
Skuespillere: Jandino Asporaat, Liliana de Vries, Sergio IJssel, Dennis Rudge
Spilletid: 85 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: På øen Curaçao får en sympatisk svindler nogle farlige gangstere på nakken, og han flygter til Holland, hvor hans samvittighed splittes mellem en kvinde og en ny plan.


Se Bon Bini Holland på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBon Bini Holland havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bon Bini Holland ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bon Bini Holland herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bon Bini Holland er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bon Bini Holland stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar