Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bon Bini Holland

Bon Bini Holland

01/09/2016 | Flixfilm

Bon Bini Holland på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktion: Jelle de Jonge
Skuespillere: Jandino Asporaat, Sergio IJssel, Liliana de Vries
Spilletid: 85 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 5.4

Handling: På øen Curaçao får en sympatisk svindler nogle farlige gangstere på nakken, og han flygter til Holland, hvor hans samvittighed splittes mellem en kvinde og en ny plan.

Bon Bini Holland havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bon Bini Holland på YouTube.Se Bon Bini Holland på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Bon Bini Holland ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bon Bini Holland stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bon Bini Holland, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bon Bini Holland er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar