Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bon Cop, Bad Cop 2

Bon Cop, Bad Cop 2

12/11/2017 | Flixfilm

Se Bon Cop, Bad Cop 2 på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktør: Alain Desrochers
Skuespillere: Colm Feore, Patrick Huard, Marc Beaupré, Noam Jenkins
Spilletid: 126 min
Land: Canada
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: To veteranbetjente vender tilbage til endnu et kapitel og denne gang for at optrevle en række biltyverier, der viser sig at være en stor mundfuld.


Se Bon Cop, Bad Cop 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBon Cop, Bad Cop 2 havde premiere på Netflix Danmark den 12. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bon Cop, Bad Cop 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bon Cop, Bad Cop 2 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bon Cop, Bad Cop 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bon Cop, Bad Cop 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar