Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bon Cop, Bad Cop

Bon Cop, Bad Cop

11/04/2017 | Flixfilm

Se Bon Cop, Bad Cop på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Action, Comedy, Crime, Thriller
Instruktør: Erik Canuel
Skuespillere: Michel Beaudry, Patrice Bélanger, Pierre Boudreau, Sarain Boylan
Spilletid: 116 min
Land: Canada
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: En engelsktalende betjent fra Toronto og en fransktalende betjent fra Montreal er tvunget til at arbejde sammen for at opklare en forbrydelse.


Se Bon Cop, Bad Cop på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBon Cop, Bad Cop havde premiere på Netflix Danmark den 11. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bon Cop, Bad Cop ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bon Cop, Bad Cop herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bon Cop, Bad Cop er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bon Cop, Bad Cop stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar