Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bondi Ink Tattoo Crew

Bondi Ink Tattoo Crew

28/02/2017 | Ingen kommentarer

Se Bondi Ink Tattoo Crew på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Megan Massacre, Shaun Bones, Jimi May, John Tadrosse
Spilletid: 45 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: Stjernetatovøren Megan Massacre begynder at arbejde i en populær tatovørforretning i Australien, hvor personalet må klare kunder, berømtheder og skænderier om værkerne.


Se Bondi Ink Tattoo Crew på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bondi Ink Tattoo Crew (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bondi Ink Tattoo Crew (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bondi Ink Tattoo Crew herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bondi Ink Tattoo Crew er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bondi Ink Tattoo Crew (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar