Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bondi Ink Tattoo Crew

Bondi Ink Tattoo Crew

28/02/2017 | Flixfilm

Se Bondi Ink Tattoo Crew på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Megan Massacre, Shaun Bones, Jimi May, John Tadrosse
Spilletid: 45 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Stjernetatovøren Megan Massacre begynder at arbejde i en populær tatovørforretning i Australien, hvor personalet må klare kunder, berømtheder og skænderier om værkerne.

Bondi Ink Tattoo Crew (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Bondi Ink Tattoo Crew på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bondi Ink Tattoo Crew (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bondi Ink Tattoo Crew (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bondi Ink Tattoo Crew, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bondi Ink Tattoo Crew er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar