Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bonding

27/01/2021 | Flixfilm

Bonding på Netflix

Produktionsår: 2018–2021
Genre: Short, Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Zoe Levin, Brendan Scannell, Micah Stock
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En studerende i New York arbejder som dominatrix om natten og hyrer sin bedste ven fra gymnasiet som hjælper.Se Bonding på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Bonding (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 27. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bonding på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Bonding (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bonding (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bonding, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bonding er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar