Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Bones sæson 9 på Netflix i juli

Bones sæson 9 på Netflix i juli

03/06/2015 | Flixfilm

bones sæson 9 netflixStreamingtjenesten Netflix har annonceret, at niende sæson af den amerikanske krimi-serie Bones bliver tilgængelig d. 1. juli. Alle sæsonens 24 afsnit vil kunne ses med det samme.

I Bones slår en retsmedicinsk antropolog sig sammen med en FBI-agent for at efterforske forbrydelser, hvor der kun er de jordiske rester tilbage. De to arbejder sammen om at løse vanskelige og ofte mystiske forbrydelser Dr. Brennan undersøger mordofre i sit laboratorium med hjælp fra sit team, og Booth, tager sig af den politimæssige efterforskning.

Der er lavet 10 sæsoner af Bones, hvor den seneste sæson netop er blevet afsluttet i USA. Den amerikanske tv-kanal har dog allerede annonceret, at serien vender tilbage for en sæson 11 senere på året.

LÆS OGSÅ   Lindsay Lohan fyrer op for julestemningen i 'Falling For Christmas'

Sæson 9 er på i alt 24 episoder, hvilket er to episoder mere end planlagt, men de to afsnit nåede aldrig at bliver vist i sæson 8, derfor valgte produktionsselskabet at inkludere dem i den niende sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien har David Boreanaz og Emily Deschane i hovedrollerne. Resten af de medvirkende omfatter Michaela Conlin, TJ Thyne, Eric Millegan, Tamara Taylor og John Francis Daley.

Se Bones sæson 9 på Netflix Danmark fra den 1. juli.3 kommentarer til Bones sæson 9 på Netflix i juli

  1. Interesseret - kl. 00:25, 23-06-2015:

    Det er 100 % sikkert det kommer der

  2. Marie - kl. 19:08, 21-07-2015:

    Ved i hvornår sæson 10 kommer på Netflix?

  3. Camilla - kl. 00:49, 01-08-2015:

    Hvornår kommer sæson 10? Har lige set det sidste afsnit af sæson 9 i kan slet ikke vente.

Skriv kommentar