Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Bones sæson 9 på Netflix i juli

Bones sæson 9 på Netflix i juli

03/06/2015 | Flixfilm

bones sæson 9 netflixStreamingtjenesten Netflix har annonceret, at niende sæson af den amerikanske krimi-serie Bones bliver tilgængelig d. 1. juli. Alle sæsonens 24 afsnit vil kunne ses med det samme.

I Bones slår en retsmedicinsk antropolog sig sammen med en FBI-agent for at efterforske forbrydelser, hvor der kun er de jordiske rester tilbage. De to arbejder sammen om at løse vanskelige og ofte mystiske forbrydelser Dr. Brennan undersøger mordofre i sit laboratorium med hjælp fra sit team, og Booth, tager sig af den politimæssige efterforskning.

Der er lavet 10 sæsoner af Bones, hvor den seneste sæson netop er blevet afsluttet i USA. Den amerikanske tv-kanal har dog allerede annonceret, at serien vender tilbage for en sæson 11 senere på året.

LÆS OGSÅ   Se trailer til storfilmen 'The Gray Man’ med Ryan Gosling og Chris Evans

Sæson 9 er på i alt 24 episoder, hvilket er to episoder mere end planlagt, men de to afsnit nåede aldrig at bliver vist i sæson 8, derfor valgte produktionsselskabet at inkludere dem i den niende sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien har David Boreanaz og Emily Deschane i hovedrollerne. Resten af de medvirkende omfatter Michaela Conlin, TJ Thyne, Eric Millegan, Tamara Taylor og John Francis Daley.

Se Bones sæson 9 på Netflix Danmark fra den 1. juli.
3 kommentarer til Bones sæson 9 på Netflix i juli

  1. Interesseret - kl. 00:25, 23-06-2015:

    Det er 100 % sikkert det kommer der

  2. Marie - kl. 19:08, 21-07-2015:

    Ved i hvornår sæson 10 kommer på Netflix?

  3. Camilla - kl. 00:49, 01-08-2015:

    Hvornår kommer sæson 10? Har lige set det sidste afsnit af sæson 9 i kan slet ikke vente.

Skriv kommentar