Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bonnie and Clyde

Bonnie and Clyde

25/05/2016 | Flixfilm

Se Bonnie and Clyde på Netflix

Indspilningsår: 1967
Genre: Action, Biography, Crime, Drama
Instruktør: Arthur Penn
Skuespillere: Warren Beatty, Faye Dunaway, Michael J. Pollard, Gene Hackman
Spilletid: 111 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Bonnie og Clyde – bankrøvere, af og til kærester, samt folkehelte – drøner på tværs af det depressionshærgede Amerika på et livsfarligt skudtogt.


Se Bonnie and Clyde på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bonnie and Clyde havde premiere på Netflix Danmark den 25. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bonnie and Clyde ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Bonnie and Clyde:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bonnie and Clyde er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bonnie and Clyde stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar