Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bonnie & Clyde

Bonnie & Clyde

31/03/2017 | Flixfilm

Se Bonnie & Clyde på Netflix

Indspilningsår: 1995–1996
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Bonnie Hunt, Mark Derwin, Brian Howe, Don Lake
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: En tjener i en lille by bliver forelsket i en bevæbnet røver. Parret påbegynder en af de mest berygtede serier af bankrøverier i historien.


Se Bonnie & Clyde på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBonnie & Clyde havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bonnie & Clyde ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bonnie & Clyde herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bonnie & Clyde er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bonnie & Clyde stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar