Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bonnie Prince Charlie

Bonnie Prince Charlie

16/09/2021 | Flixfilm

Se Bonnie Prince Charlie på Netflix

Produktionsår: 1948
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: Anthony Kimmins, Alexander Korda
Skuespillere: David Niven, Margaret Leighton, Morland Graham
Spilletid: 98 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Den forviste Prins Charles Edward Stuart samler loyale skotske tilhængere for at erobre den engelske trone i dette episke kostumedrama, der foregår i 1700-tallet.

Bonnie Prince Charlie havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Bonnie Prince Charlie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bonnie Prince Charlie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bonnie Prince Charlie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bonnie Prince Charlie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bonnie Prince Charlie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar