Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bonobo

15/11/2016 | Flixfilm

Bonobo på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Matthew Hammett Knott
Skuespillere: James Norton, Tessa Peake-Jones, Will Tudor
Spilletid: 83 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: En mor og hendes voksne datter bliver uenige, da datteren slutter sig til en gruppe, der forsøger at efterligne bonobo-chimpanser, som løser alle konflikter med sex.

Bonobo havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bonobo på YouTube.Se Bonobo på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Bonobo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bonobo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bonobo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bonobo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar