Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bonus Family

Bonus Family

09/04/2019 | Ingen kommentarer

Se Bonus Family på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Vera Vitali, Erik Johansson, Petra Mede, Fredrik Hallgren
Spilletid: 44 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: Et nyt par, deres ekskærester og deres børn navigerer de følelsesmæssige udfordringer ved et blandet familieliv i dette svenske komediedrama.


Se Bonus Family på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bonus Family (Bonusfamilien) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 9. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bonus Family (Bonusfamilien) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bonus Family herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bonus Family (Bonusfamilien) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bonus Family (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar