Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bonus Family

Bonus Family

29/04/2020 | Flixfilm

Se Bonus Family på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Vera Vitali, Erik Johansson, Petra Mede, Fredrik Hallgren
Spilletid: 44 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Et nyt par, deres ekskærester og deres børn navigerer de følelsesmæssige udfordringer ved et blandet familieliv i dette svenske komediedrama.Se Bonus Family på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bonus Family (Bonusfamilien) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bonus Family (Bonusfamilien) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Bonus Family:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bonus Family (Bonusfamilien) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bonus Family (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.4 kommentarer til Bonus Family

 1. Jens - kl. 20:19, 05-01-2020:

  Hvornår kommer den fremragende “Bonusfamilien” sæson 3 i Danmark? Den 3. sæson er jo tilgængelig i mange andre lande allerede nu, så det virker virkelig underligt!

 2. Stine - kl. 14:07, 05-02-2020:

  Er også meget interesseret i at vide, hvornår sæson 3 af “Bonusfamilien” kommer?

 3. Dorte - kl. 19:23, 10-02-2020:

  Hvornår kan man se Bonusfamilien sæson 3 i DK? 4. Marcela - kl. 08:15, 03-06-2020:

  Hvornår kommer Sæson 4 i Danmark .?

  Skriv kommentar