Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bonus Family

10/04/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Et nyt par, deres ekskærester og deres børn navigerer de følelsesmæssige udfordringer ved et blandet familieliv i dette svenske komediedrama.


Se Bonus Family på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bonus Family (Bonusfamilien) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bonus Family (Bonusfamilien) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bonus Family herunder:Fra premieredatoen (10. april, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Bonus Family (Bonusfamilien) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Bonus Family (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar