Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Boo! A Madea Halloween

Boo! A Madea Halloween

01/10/2019 | Ingen kommentarer

Se Boo! A Madea Halloween på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da en bekymret far beder tante Madea om at forhindre sin datter i at tage til en halloweenfest, ender hun selv midt i de uhyggelige begivenheder.


Se Boo! A Madea Halloween på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Boo! A Madea Halloween havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Boo! A Madea Halloween ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Boo! A Madea Halloween herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Boo! A Madea Halloween er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Boo! A Madea Halloween stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar