Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Boo! A Madea Halloween

Boo! A Madea Halloween

01/10/2019 | Flixfilm

Se Boo! A Madea Halloween på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da en bekymret far beder tante Madea om at forhindre sin datter i at tage til en halloweenfest, ender hun selv midt i de uhyggelige begivenheder.


Se Boo! A Madea Halloween på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Boo! A Madea Halloween havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Boo! A Madea Halloween ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Boo! A Madea Halloween:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Boo! A Madea Halloween er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Boo! A Madea Halloween stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar