Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Boo! A Madea Halloween

Boo! A Madea Halloween

01/10/2019 | Flixfilm

Boo! A Madea Halloween på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en bekymret far beder tante Madea om at forhindre sin datter i at tage til en halloweenfest, ender hun selv midt i de uhyggelige begivenheder.

Boo! A Madea Halloween havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Boo! A Madea Halloween på YouTube.Se Boo! A Madea Halloween på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Boo! A Madea Halloween ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Boo! A Madea Halloween stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Boo! A Madea Halloween, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Boo! A Madea Halloween er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar