Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Boo, Bitch

Boo, Bitch

08/07/2022 | Flixfilm

Boo, Bitch på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Lana Condor, Zoe Margaret Colletti, Mason Versaw
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: To gode veninder gør et sidste desperat forsøg på at blive set. Man da den ene bliver til et spøgelse, er hun nødt til at leve livet fuldt ud – så længe hun kan.

Boo, Bitch (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Boo, Bitch på YouTube.Se Boo, Bitch på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Boo, Bitch (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Boo, Bitch (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Boo, Bitch, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Boo, Bitch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar