Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Booba: The Food Show

Booba: The Food Show

15/05/2021 | Flixfilm

Booba: The Food Show på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Nysgerrige Booba er nu kok. Sammen med vennerne Loola og Spike laver han smagfulde lækkerier i herlige udformninger med frugt, grøntsager og andre madvarer.

Booba: The Food Show (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Booba: The Food Show på YouTube.Se Booba: The Food Show på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Booba: The Food Show (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Booba: The Food Show (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Booba: The Food Show, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Booba: The Food Show er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar