Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Booba

20/01/2023 | Flixfilm

Booba på Netflix

Produktionsår: 2014–
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Roman Karev, Elena Kareva, Artyom Kretov
Spilletid: 96 min
Land: United Kingdom
Sprog: None
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Verden er et mysterium for lille Booba, men han går på opdagelse blandt de spøjse ting i omgivelserne med nysgerrighed og finder eventyrlig spænding i dagligdagen.Se Booba på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Booba (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Booba på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Booba (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Booba (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Booba, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Booba er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar