Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Booba

15/02/2021 | Flixfilm

Se Booba på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Roman Karev, Elena Kareva, Artem Kretov
Spilletid: 96 min
Land: United Kingdom
Sprog: None
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Verden er et mysterium for lille Booba, men han går på opdagelse blandt de spøjse ting i omgivelserne med nysgerrighed og finder eventyrlig spænding i dagligdagen.

Booba (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Booba på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Booba (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Booba (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Booba, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Booba er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar