Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Booba

04/07/2019 | Flixfilm

Se Booba på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Roman Karev, Elena Kareva
Spilletid: 96 min
Land: Russia
Sprog: None
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Verden er et mysterium for lille Booba, men han går på opdagelse blandt de spøjse ting i omgivelserne med nysgerrighed og finder eventyrlig spænding i dagligdagen.


Se Booba på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBooba (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 4. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Booba (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Booba herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Booba er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Booba (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar