Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Boogie

09/05/2023 | Flixfilm

Boogie på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Sport
Instruktion: Eddie Huang
Skuespillere: Taylor Takahashi, Pamelyn Chee, Jorge Lendeborg Jr.
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: En amerikanskfødt søn af taiwanske immigranter, der drømmer om at blive NBA-spiller, føler sig presset til at leve op til forventningerne både på og uden for banen.Se Boogie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Boogie havde premiere på Netflix Danmark den 9. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Boogie på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Boogie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Boogie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Boogie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Boogie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar