Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Book Club

Book Club

01/06/2020 | Flixfilm

Se Book Club på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Bill Holderman
Skuespillere: Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English, Hungarian
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Da fire venner udvælger en hed romantisk roman til deres mangeårige bogklub, bliver det en inspirationskilde til store forandringer i deres kærlighedsliv.


Se Book Club på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Book Club havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Book Club ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Book Club:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Book Club er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Book Club stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar