Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Book Club

Book Club

01/06/2020 | Flixfilm

Book Club på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Bill Holderman
Skuespillere: Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen
Spilletid: 104 min
Land: United States
Sprog: English, Hungarian, Spanish, French
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da fire venner udvælger en hed romantisk roman til deres mangeårige bogklub, bliver det en inspirationskilde til store forandringer i deres kærlighedsliv.

Book Club havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Book Club på YouTube.Se Book Club på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Book Club ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Book Club stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Book Club, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Book Club er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar