Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bookies

01/04/2015 | Flixfilm

Se Bookies på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Comedy, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Mark Illsley
Skuespillere: Nick Stahl, Johnny Galecki, Lukas Haas, Rachael Leigh Cook
Spilletid: 88 min
Land: Germany, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Efter at have tabt en del penge på spil bliver kammeraterne Toby, Casey og Jude klogere, og indser, at de skal være bookmakere i stedet for.


Se Bookies på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBookies havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bookies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bookies herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bookies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bookies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar