Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Booksmart

Booksmart

18/01/2022 | Flixfilm

Booksmart på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Olivia Wilde
Skuespillere: Kaitlyn Dever, Beanie Feldstein, Jessica Williams
Spilletid: 102 min
Land: United States
Sprog: English, Mandarin, Spanish
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Den aften, der er translokation på deres high school, sværger Molly og Amy, at de vil indhente det forsømte, og begiver sig ud på en nat fyldt med teenageoprør.

Booksmart havde premiere på Netflix Danmark den 18. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Booksmart på YouTube.Se Booksmart på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Booksmart ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Booksmart stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Booksmart, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Booksmart er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar