Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Boot Camp

Boot Camp

04/03/2015 | Flixfilm

Se Boot Camp på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Christian Duguay
Skuespillere: Mila Kunis, Gregory Smith, Peter Stormare, Regine Nehy
Spilletid: 99 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: En gruppe teenagere camperer på en øde ø, hvor de mishandles af en psykopatisk læge og hans sadistiske medarbejdere.


Se Boot Camp på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBoot Camp havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Boot Camp ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Boot Camp herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Boot Camp er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Boot Camp stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar