Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Borat

09/12/2015 | Flixfilm

Se Borat på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy
Instruktør: Larry Charles
Skuespillere: Sacha Baron Cohen, Ken Davitian, Luenell, Chester
Spilletid: 84 min
Land: USA, UK
Sprog: English, Romanian, Hebrew, Polish, Armenian
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Journalisten Borat fra Kasakhstan rejser til USA for at skrive om "det bedste land i verden" – og finde og gifte sig med bikinibaben Pamela Anderson.


Se Borat på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBorat havde premiere på Netflix Danmark den 9. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Borat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Borat herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Borat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Borat stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar