Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Border Security: America’s Front Line

15/10/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Denne realityserie følger de amerikanske told- og grænsemyndigheder, når de beskytter landets grænser og havne.


Se Border Security: America’s Front Line på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Border Security: America’s Front Line (På job med grænsevagterne i USA) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Border Security: America’s Front Line (På job med grænsevagterne i USA) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Border Security: America’s Front Line herunder:Fra premieredatoen (15. oktober, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Border Security: America’s Front Line (På job med grænsevagterne i USA) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Border Security: America’s Front Line (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar