Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Border Security: America’s Front Line

Border Security: America’s Front Line

15/10/2017 | Flixfilm

Border Security: America’s Front Line på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne realityserie følger de amerikanske told- og grænsemyndigheder, når de beskytter landets grænser og havne.

Border Security: America’s Front Line (På job med grænsevagterne i USA) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Border Security: America’s Front Line på YouTube.Se Border Security: America’s Front Line på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Border Security: America’s Front Line (På job med grænsevagterne i USA) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Border Security: America’s Front Line (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Border Security: America’s Front Line, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Border Security: America’s Front Line (På job med grænsevagterne i USA) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar