Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Border Security: America’s Front Line

Border Security: America’s Front Line

15/10/2017 | Ingen kommentarer

Se Border Security: America’s Front Line på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Denne realityserie følger de amerikanske told- og grænsemyndigheder, når de beskytter landets grænser og havne.


Se Border Security: America’s Front Line på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Border Security: America’s Front Line (På job med grænsevagterne i USA) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Border Security: America’s Front Line (På job med grænsevagterne i USA) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Border Security: America’s Front Line herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Border Security: America’s Front Line (På job med grænsevagterne i USA) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Border Security: America’s Front Line (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar