Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Borderland

Borderland

15/12/2013 | Flixfilm

Se Borderland på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Crime, Horror, Thriller
Instruktør: Zev Berman
Skuespillere: Brian Presley, Rider Strong, Jake Muxworthy, Beto Cuevas
Spilletid: 105 min
Land: Mexico, USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Da en universitetsstuderende er på en vild ferie i Mexico bliver han kidnappet af en gruppe sataniske narkotikasmuglere som vil ofre et menneske.


Se Borderland på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBorderland havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Borderland ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Borderland herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Borderland er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Borderland stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar