Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Borderline

Borderline

08/01/2018 | Flixfilm

Se Borderline på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: David Avery, Jackie Clune, David Elms, Liz Kingsman
Spilletid: 30 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: En gruppe uduelige grænsebetjente tackler immigrationssager i en fiktiv lufthavn i denne improviserede parodi på en dokumentarserie.


Se Borderline på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBorderline (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 8. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Borderline (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Borderline herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Borderline er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Borderline (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til Borderline

  1. Peter - kl. 16:17, 24-02-2018:

    Giv den en chance, den er faktisk ret sjov 🙂

  2. misal - kl. 15:45, 07-10-2019:

    Borderline er en pissesjov og undervurderet serie, som jeg er så trist over fordi den kun har 2 sæsoner!

    Skriv kommentar